resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2619
    hazır yeni yazar olmuşuz göze batmayayım batmayayım dedim ama dayanamadım. kendisi benim kırmızı çizgimdir. bu adama "ya 10 gol attı, öyle böyle katkı sağladı, takıma alan açtı, savunmayı meşgul etti, feghouli'nin performansını artırdı" falan yazanı görünce, gördüğüm anda, gavurların "on sight"dediği şekilde engeli basıyorum.

    galatasaray tarihinin en kötü 3-5 transferinden biridir. hayatımda bu kadar yeteneksiz, bu kadar fiziğinin hakkını veremeyen, bu kadar saha içinde motivasyonsuz olan, bu kadar düşük oyun zekası olan oyuncu görmedim. bir çok konuda alkışladığım mustafa cengiz yönetiminin en büyük hatasıdır. eğer fatih terim bizzat istemişse, ki takip edebildiğimiz kadarıyla kendisinin başka öncelikleri vardı, onu da köküne kadar eleştirirm.

    bu tabi ki gidip instagram'ına falan gidip defol falan yazalım anlamına gelmiyor. ancak fikirlerimizi özgürce ifade edebildiğimiz platformlardan biri olan galatasaray sözlükte bu aradaşı istediğim gibi yerden yere vurabilme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.

    ayrıca kendisinden 10+ bonservis beklentisi olan da yatsın uyusun bu işerle çok uğraşmasın. seri 30 milyon bonservisten sonra 1.5 milyona kiralanınca "abi fulham küme düştü, seri de fulham ile tam uyuşamadı normal" diyenler nedense diagne'nin fiyatının düşüğüne bir türlü ikna olamıyor. 8 milyon falan verirse araplar verir, kendisinin avrupa piyasası 2 milyon falandır. attığı 30 golün üçte birinden fazlası penaltı, kalanın yarısı boş kale, diğer kalan da kıçına başına çarpan, ya da pas vermesi gereken yerde vurup gol yaptığı, ama özünde yanlış karar verdiği pozisyonlar.

    10 milyona aldığın oyuncuyu 15'e satacaksın diye bir kural yok. kimler kimleri 20-30 milyona alıyor da ertesi sene 5-10 milyona anca satıyor. diagen gibi yetenek fukarası, karakteri zayıf, disiplinsiz ve beceriksiz bir oyuncu için 5 milyon veren olursa öpüp başımıza koymalıyız.

    keşke böyle bir ölü yatırıma bulaşmasaydık. normalde çok kızmam ama 6 ay uğraşıp da transfer sihirbazı abdürrahim albayrak ve onun güzel bağlantıları ile bu oyuncuya elimizdeki çok değerli parayı vermemiz nereden baksanız skandal bir olay.

    30 gol atmak ve iyi performans vermek tamamen farklı şeyler. ben diyince tü kaka oluyor, inşallah bir gün kaideyi taciz eden istisna gibi güzide yazarlarımız bu konu üstüne eğilir de "reyiz öyle diyorsa doğrudur" diyen tayfa öyle ya da böyle ikna edilmiş olur.

    son olarak şunu ekleyeyim "elalem elif'i 16'ya satıyor, galatasaray taraftarı elindeki gol kralını ezip duruyor" diye eleştiriler var. arkadaşlar, adam biraz iyi olsa zaten savunan çıkar. bu vasat oyuncuyu millet vasat topçusunu 16 milyona kakalıyor diye yağlayıp ballayacak kadar yalancı değilim. adam kötü. ben de kötü olana kötü demeyi ilke benimsedim. gittiği gün şirkete falan lokum dağıtmayacağım ama şampiyon olmuş kadar sevineceğim. çıplak koşmak da bir ihtima tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın