resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1166
    bu sezon galatasaray formasıyla beşiktaş, fenerbahçe ve trabzonspor'a gol atacaktır, bu 3'üne de gol attıktan sonra bu entry'i hatırlatın, hayallerimin forveti geliyor resmen takıma be, benim gözümde halen aktif en iyi 5 santrafordan birisi kendisi.

    drogba ve sneijder'den sonra ilk kez gerçek bir süperstarımız oluyor, inanılır gibi değil. bu transfer alan, modeste gibi saçmalıkları bize unutturacak, iyi ki onları alamamışız dedirtecek. doğru yerde durmayı bilen forvetler bile türkiye ligi'nde bir ton gol atıyor, radamel falcao neler yapmaz ki?

    büyük bir transfer başarısı olacak kendisinin gelişi, fatih hocam yıldızları sever, yıldızlarda onu sever.
    babel-falcao-feghouli 3'lüsü bu ligde dengeleri ciddi anlamda bozacak, ben rakip takım taraftarı olsam şu an baya korkuyor olurdum, şu hattı fb ya da bjk'nin kurduğunu bir hayal etsenize, kabus gibi. şu an hepsi tir tir titriyor.

    biz sadece bir futbolcu değil marka alıyoruz, ismiyle korku salacak birini alıyoruz, radamel falcao'yu alıyoruz..
    stadyumdaki gol anonsu yapan abi ses tellerine iyi baksın bu yaz, çiğ yumurta falan içsin sese çok iyi gelir derler! çünkü bu sene sık sık radameeeeelll diye haykıracak ve bizlerde sayisiz kez şöyle tamamlayacağızz, falcaooooooo!
    çok mutluyum sözlük!
App Store'dan indirin Google Play'den alın