resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6918
    önce şu realiteyi masaya koyalım; sağlıklı olduklarında iki senedir şampiyon takımımızın orta sahası fernando ndiaye ve belhanda. donk ve selçuk rotasyon oldular lig sonuna doğru birkaç istisna maç hariç.

    fernando ve ndiaye bu sezon bizimle olmayacak. üç kişiden sadece biri bizimle. beğenen vardır beğenmeyen vardır beğenip dengesiz bulan vardır. ama lig başlamak üzereyken fatih terim gibi kurt bir hoca, belhanda’yı da gönderip orta sahayı tam anlamıyla sıfırdan kurmaz. kağıt üstünde seri artı 2 yeni futbolcu ismen bizi daha çok tatmin edip transfer heyecanımızı doyursa da aşı tutmayabilir. gerçek hayat bilgisayar oyunlarına benzemez.

    iki yıllık şampiyon takımın orta sahasından en kötü ihtimalle biri bizimle olur. sırf manevi olarak geçmiş özgüvenle bağı koparmamak için. kaldı ki belhanda o üçlünün en faydalısıydı.

    açıkçası ben de fernando’nun kesin alıcısı çıkmaz ne de olsa kaliteli topçu o kalsın. belhanda da haziranda iyi bir bonservis getirse net bir 8 numara alsak keşke diye düşünüyordum. ama az önce bahsettiğim değişken; ben bir garip taraftarım ama hocanın önceliğidir bence. daha bunun feghouli ile uyumu seri’nin oryantasyonunu ve aidiyet duygusunu arttırma işleri var.

    olaya bu pencereden bakıp; klasik olarak vay belhanda öyle iyi böyle kötü diye yine seferoğulları tellioğulları diye ikiye ayrılıp birbirimizi yemeyelim arkadaşlar zaten bu adam emekli olduğunda bile biz hala bu adam ne oynuyor akıl erdiremeyeceğiz:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın