• 372
    okunmayacağı ön yargısıyla tuğla gibi bir giri yazacağım. bir nevi denize atıyorum. bana önce doğru kelimesinin anlamı öğretildi, sonra ise iletişimin.
    yolda en yakın arkadaşımı kavga ederken görsem karşıdakine vuramam. şiddet kötü, bu başka birşey ama esas mesele suçlu olanın kim olduğunu henüz bilmiyor oluşumdur. annem kuzeniyle küstüyse ben de hemen küsemem, biri memleketlim olduğu için diğer insanlarsan üstün değildir benim için. tuttuğum takımda oynuyor diye kötü bir oyuncu yahut insanı savunmam hakeza.
    bundan on sene evvel arda turan'dan hoşlanmıyordum. o zaman arda bayrak adam tabi.
    https://eksisozluk.com/entry/19690903
    şunu yazmıştım eksisozluk'e.

    tüm türkiye'nin hayran olduğu zamanlarda ise şunu: https://eksisozluk.com/entry/29469098

    fakat geçen gün kendisini olan kızgınlığımın sonucunda ona komik bir sözleşme önerilmesi gerektiğini yazdım sözlükte. hatta en alta da ironiyi not düştüm anlaşılmayınca. (bkz: #2690405)

    bugün bir başka konuda yazdığım bir metin için insanlar geçmiş girilerime bakıp eksik gedik arıyor, beni arda fanboyluğu ile suçluyorlar, çünkü onların tayfasından değilim.
    muslera'yı bir arkadaşım gibi severim. geçen sene aşırı yüksek bir yıllık ücret aldığını ve yaşlandığını, genç biriyle değiştirilmesi gerektiğini yazdığımda almadığım tepki kalmadı. muğdat'ı istemediğim bir giri için bir ton tepki geldi. yerine önerdiğim adamların olduğu giriyi buraya tekrar bırakacağım. (bkz: #2408560)

    bugün bir arkadaş özel mesajla küfür etmiş. gurrpegi başlığına transfer haberi yazmasının kulübe zarar verdiğini yazdığım için. halbuki en baştaki adam, terim diyor bizim beyanımızdan başkasını istemiyorum. hadi yanılıyor diyelim ki olabilir, bu platformda bunun için küfür yiyebiliyorsak sözün bittiği yere geliyoruz.itiraf ediyorum, burada böyle birşey yaşayabileceğimi tahmin etmiyordum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın