resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10231
    40 yasindayim, kendimi bildim bileli galatasaray'i fanatikce takip ederim. omrumde galatasaray formasiyla izlemekten en nefret ettigim futbolcudur. gencken hiziyla falan is yapiyordu belki ama galatasaray'da oynadigi yaklasik 15 yil boyunca sahada nasil duracagini, nasil pozisyon alacagini ogrenemedi. kendini gelistiremeyen, akliyla oynayamayan bu adam yillarca nasil takimda kaldi, hatta nasil ilk 11'de kendine yer buldu inanilir gibi degil. evladimiz fantazisinin dorugudur sabri.

    lahm'a attigi calimla hatirlayan arkadaslar, ayni almanya macinda bu olaydan 3-5 dakika sonra yine sabri kardesimizin nerede duracagini bilemeyerek lahm'a gecildigi ve almanya'nin galibiyet goluyle sonuclanan atagi da hatirlamalilar. sabri budur.
    evet kendisinden beklenmeyecek ilginc hareketler de yapardi zaman zaman, bursa'ya tum sahayi gecerek attigi gol gibi. ama bu sekilde senede iki uc kere ekstra sey yapacak diye beklerken onlarca gol yedirmistir.

    ne zaman sabri kesildi, eboue geldi, galatasaraylilar gercek bir sag bekin yapabilecegi seyleri gordu. ama adam bir turlu yok olmadi, karabatak gibi ikide birde cikti, oyuna girdi, ilk 11 oynadi. mariano'nun, linnes'in sampiyonluk getiren performanslari bile sabri ile kaybettigimiz yillari aciklayamiyorsa, yazik valla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın