resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1099
    ligde bizim forvetimiz her türlü 20 golü geçecektir zaten. önemli olan avrupa maçlarına fark yaratmak. kendisine verilecek paralar da ligde 25 gol atsın diye değil, avrupa maçlarında katkı sağlasın diye veriliyor. hazır maaş bütçesini 60m lerden 45m lere çekmişlen ki daha cagne gidecek, bence kendisi denenmelidir.

    ffp için bonservisinin olmaması zaten muazzam olay. ha bonservis vererek forvet alıp, orta sahayı kiralamışız ha forveti bedava alıp bonservisi orta sahaya ayırmışız. tamamen aynı olay. falcaoyu bi daha satamayız evet ama alacağımız orta sahayı satabiliriz. forvete bonservis verirsek de ilerde satabilceğimi bir forvetimiz olurken seneye yine 2 tane orta sahaya bonservis ayırmak zorunda kalırız. bu nedenle ffp kapsamında hiç bir sorun teşkil etmiyor kendisi.

    maaş konusuna gelirsek ise şöyle düşünmek lazım. ayda 100 tl harcarken kemer sıkıp 60 tl ye harcamaya başladınız. borçlarınızı ödemeye başladınız. yemek için ayırdığınız tutar 10 tl iken gaza gelip ya bu ay kaliteli et yiyim zaten az para harcıyorum diyerek yemeğe 15 tl ayırmak istediniz. bunda hiç bir engel yok. totalde aylık harcamanız 65 tl ye çıkacak, zaten yıllardır 100dü. biz de 60m euro yıllık maaş öderken bunu 40-45 bandına çektik. 48e çıkartmak kulübü batırmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın