resim
Alberto Bartali
Görev:Atletik Performans Antrenörü
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:İtalya
  • 179
    dışarıdan sert, despot, dediğim dedik görünen fatih terim hocamın aslında ne kadar demokratik bir insan olduğunun göstergesidir bartali.

    ne yaptı hoca? yasin küçük döneminde takım çok fazla sakatlıklar verdi, şampiyonlar ligi'nde en az koşu mesafesine ulaşan takım oldu. yasin küçük ile alakalı sorular hocaya sorulduğu zaman asla yedirmedi kondisyonerini, kötü tek bir söz etmedi.

    ama farkındaydı o da durumun, eleştiri varsa onları da aldı hoca ben bilirim modunda gitmedi ve en müsait zamanda, yani devre arası kampında italyan kondisyoneri takımın başına getirdi. bunu yaparken de yasin küçük ile yollar ayrılmadı diye biliyorum hala ikisi beraber çalışıyor olmalı. böylece ekip arkadaşını yem de yapmamış oldu.

    bu değişikliğin etkisini hatırlayın. geçen sene göztepe maçı, su içerisinde bir zemin deplasmandayız ve o sert topun bile gitmediği zeminde dakika 90 bütün takım basıyor ki fizik olarak kaç senedir yokları oynayan kaptan selçuk inan da dahil bu ekibe.

    velhasıl kelam, cidden büyük adamsın hocam. şu hareketi herkes yapmaz, pek çok insan inan burnundan kıl almazdı. hata ya da eksik varsa da vardır dedin yaptın hamleni ufacık bir nüans ile getirdin şampiyonluğu
App Store'dan indirin Google Play'den alın