resim
Éver Maximiliano David Banega
Takım:Newell's
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:35
Boy:1.74
Uyruk:Arjantin
  • 333
    yillar once fm 2008’de galatasaray’i alip fenere
    misilleme yapayim diye tum takimi arjantinlilerle doldurmustum.* neyse kadroya saviola’nin yani sira wonderkidler diego buonanotte, fernando belluschi (ironi olarak bu arkadas gercek hayatta bize karsi cok cirkef oynardi bursa’dayken ), pablo piatti, ever banega, ve bir de gaston fernandez diye bi adam bulmustum ozellikleri vasat ama leblebi gibi goller atiyordu (gercek hayatta azicik asim kaygisiz basim diye arjantin orta siralarinda baslayip giden kariyerini gene orta siralarsa bitirdi bu beyefendi.)

    bunlardan banega olanini hep takimimizda hayal ettim. aslinda gercek hayattakinden cok daha ust duzey bir sicrama bekliyordum kendisinden neblim bi gago, bir mascherano gibi daha ust duzey bir kariyer; sevilla oldu o da olumlu. neyse gelirse benim fm kehanetim de gerceklesir :( geriye de 38lik saviola, nerde ne yaptigini bilmedigim gaston fernandez, ispanya’da bir yerlerde ortamlarda kiz tavlamak icin kendini messi diye yutturan piatti ve umarim sagligi ve hali vakti yerinde olan buonanotte kaliyor. duy sesimi m.cengiz basgan, gecme namerd koprusunden ko aparsin sel seni... sevgiler basganim. belluschi’ye gicigim o gelmese de olur:(

    not: bu arada diego buonanotte 2009 yilinin aralik ayinda kendi kullandigi arac ile kaza yapti, arabadaki diger arkadaslari hayatini kaybetti. kendisi ise bir sure komada kaldiktan sonra hayati tehlikeyi atlatti. rustu’ye benzemis kaderi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın