resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 818
    burun kıvıranları, maliyet hesabı yapanları görünce hayretler içinde kaldığım forvet. ya arkadaşlar adamın kariyeri, başarıları ortada. gomis, gomez, diagne, gibi adamların elini kolunu sallayarak +25 lere ulaştığı bir ligde falcao ve onu besleyecek 2 adam demek (ki onu besleyecek isimlerin gayet şuan takımda olduğunu düşünüyorum) şampiyonluk demektir.

    adım gibi eminim ki 4'e gelse yönetimi alkışlayacak adamlar, 6'ya gelirse yönetime sallayacak. arkadaşlar jimmy'i, şeneri falan alırken kuruş hesabı yapılır normaldir ama falcao'yu alıyorsan ve iş birkaç milyon euro bandına sıkıştıysa bu para her türlü verilir. 1 sene daha şampiyonluk demek +30 milyon euro daha demek, rakiplerle makası muazzam derecede açmak demek, kombine demek, forma demek, maçları kapalı gişe oynamak demek, sansasyon demek. adamın instagram'da futbol takımımızdan daha fazla takipçisi var. bu adamı getirmek demek pr demek, reklam demek.

    eğer alınabiliyorsa şartlar sonuna kadar zorlanmalı ve alınmalı. yaş konusuna gelince ben bunu bomboş eleştiriden başka bir şey olarak görmüyorum. günümüz futbolunda eğer kendine bakıyorsa ki falcao bakıyor +32 bandındaki futbolcular gayet üst seviyede oynuyor. tüm takımı 25, 27 yaşında ki adamlardan kuramazsın. top class bütün takımlarda üçer beşer tane vardır +32 bandında futbolcu. gelirimiz belli çapımız belli gidip 32 yaşında ki messi'yi alamayacağımıza göre bu yaş bandında ki alabileceğimiz en iyi futbolculara yönelmek gayet mantıklı. falcao da bunlardan en iyi olanlarından biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın