resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 814
    --- alıntı ---

    değerli galatasaray ailesi sabah verdiğimiz müjdeli haber ile karsinizdayiz. arjantinli falcao'ya çok yakın bir isim @fercarlos75 ile görüşmelerimizi açıklayacağım. kendisi falcao ile de karsilkli takiplesiyorlar güvenmeyen arkadaşlar için diyorum. ona falcao'nun galatasaray'a gelme ihtimalini sordum.

    şuan porto ile galatasaray falcao'yu ciddi şekilde istiyor, miami'den de teklif var ama falcao avrupada kalmak istiyor dedi. falcao'nun şuan tatilde olduğunu ve hafta içi bu iki takım arasında karar vereceğini söyledi. falcao galatasaray atmosferinden çok etkilendiğini ve istanbul'u çok sevdiği için galatasaray şuan daha öncelikli dedi. geçmişte porto'da da oynadığı için yeni maceraya atılmak isteyen falcao galatasaray'a çok yakın ve önümüzdeki hafta içi bazı şeylerin kesinlesecegini arjantin basını olarak bu transfer için yoğun çaba harcadiklarini bilgilerin 1. ağızdan olduğunu açıkladı.

    yani falcao %95 galatasaray'ı seçecek. uluslararası arası haber şirketinde çalışan ve falcao'ya yakın bir isim olan @fercarlos75 ile konuşmalarımız bunlar. gelişmeleri bana aktarmaya devam edecek ben de size aktaracağım. umarım her şey böyle devam eder falcao'ya kavuşuruz.

    --- alıntı ---

    https://gss.gs/no5.jpg
    https://gss.gs/Xjh.jpg
    https://gss.gs/O7J.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın