resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 701
    mevzu bahis fenerbahçe bile olsa, yanli$a yanli$ demek gerekir.

    robin van persie.

    32 ya$inda 6.5 milyon bonservis ücreti ile yillik 4.9 € milyon maa$ ile fener'e transfer oldu ve tabiri caizse 3 yil boyunca yattigi yerden para kazandi.

    fenerbahçeli karde$lerimizin içine oturdugu klasik transferlerden sadece bir tanesi idi. $imdi bu tarzda yaptiklari transferleri saysam, isviçre'den kadiköy'e kadar yol olur.

    bunlari neden yaziyorum, asil meselemize gelelim.

    fenerbahçe devamli yanli$ ki$ilerle isim transferi (ya$li ancak kaliteli) yapti ve sürekli hüsrana ugradi. bunlarin içinden belki de bir tek van hooijdonk tuttu.

    ancak taraftar profili buna müsait. ba$aridan ziyade isim transferi bekliyorular ve tek gayeleri bize kadiköyde yenilmemek. küme dü$meden kadiköy'de bize yenilmedikleri bir sezonu ba$arili görüyorlar. hele bir de bizi yendilersa tamam artik. takim degil los galaktikos.

    bir de bize bakiyorum. bizde taraftar profili farkli bir kere. ba$kan seçtiren, istmedegi futbolcuyu kulübü sokturtmayan akli ba$inda gayet vizyoner insanlariz.

    $imdi çikip ali koç bize çalim atip falcao ile görü$se, fener taraftari zevkten dört kö$e olur.

    ama biz öyle degiliz. falcao gibi kariyerli bir adami bile sorgulariz. arkada$, gelecegin yer galatsaray. yerel ba$arilarin kesmedigi, avrupa'da 2. defa kupa kaldirma hedefi olan bir takimiz.

    $imdi bu kolombiyali arkada$i bi güzel kar$ina alirsin. bak yaki$ikli karde$im. ya$in 33. monaco ile 1 yil daha mukavelen var. form geçici, klas kalicidir. gayretli olursan 35ine kadar rahat oynarsin. ronaldo senden tam bir ya$ büyük ama hala ta$ gibi. hayatta sportif açidan bir hedefin var mi? daha ne kadar bu i$ten zevk almayi dü$ünüyorsun? önümüzdeki 2-3 yil için hedefin nedir?

    akabinde kendisinden gelecek cevaplara göre ya eyvallah karde$im, hayatinda ba$arilar dilerim dersin, ya da oturup opsiyonlu, performans endeksli bir mukavele imzalarsin.

    bu i$ler böyle yürür. futbol da bir people business'dir sonuçta..
App Store'dan indirin Google Play'den alın