resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16131
    takımın iç huzunu bozmaktan, takımı karıştırmaktan, takımın ahengini bozmaktan, yine medyada abuk sabuk işler yapması sonucu yine kulübe zarar vermekten başka hiçbir işe yapamayacak, 3 senedir futbolla uzaktan yakından alakası kalmayan futbolcu eskisi.

    hem kardeşim sen değil miydin? basın toplantılarında ''ben adamım, bizler adamız, hiçbir şey yapmadık'' falan, filan konuşan. o zaman çıkacaksın basın toplantısı yapacaksın. orada fatih hocadan ve galatasaray taraftarlarından özrünü dileyeceksin, samimi bir şekilde. yani öyle artist artist özür dilemek değil kardeşim. samimi bir şekilde dileyeceksin. ha sonrasında galatasaray'a gelip, gelmeme konusu, taraftarın seni affedip, affetmeme konusu, taraftarın bileceği iş, orası seni alakadar etmez.

    hep basında çıkan fatih hoca ile arda barıştılar. bunu da kabul etmiyorum. sen nasıl hocaya basın karşısında ''ben adamım'' falan, filan, ateş ettiysen, öyle tenhada özür dilemeyeceksin. çıkacaksın er meydanına, yani basın toplantısına orada özrünü tüm kamuoyundan dileyeceksin. birine er meydanında ateş ediyorsan, er meydanında özür dileyip, gönlünü alacaksın. öyle gizli kapaklı biz barıştık, yok öyle.

    er meydanına çıkacaksın arda, er meydanına. basın toplantısında herkesten, türk halkından özür dileyeceksin. uçakta dövdüğün basın menbusu arkadaşlardan da basın toplantısında özür dileyeceksin. hatta rakip takım taraftarlarından bile özür dileyeceksin. hani bir laf var ya ''verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum'' sözü, işte tam da senin için söylenmiş bir söz arda. o berkay ile silah mevzusu vs. her şey ya her şey için, çıkıp diyeceksin ki ''ben türk halkından özür diliyorum, bazı hatalarım oldu, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum'' diyeceksin. yoksa sadece galatasaray taraftarı da değil kimse seni kabullenmez, sahiplenmez bunu böyle bilmen gerekiyor.

    ha galatasaray'a gelme konusuna da gelince, gelmeni istemiyorum bu konuda çok netim. çünkü gelirsen yine magazinlerde, orada burada bir yerlerde çıkacaksın ortaya bunu biliyorum. yine abuk sabuk işler yapıp kendini zaten geçtim de kulübün şampiyonluk ve şampiyonlar ligi yolundaki konsantrasyonunu bozacaksın bunu da adım gibi biliyorum. o yüzden galatasaray'a gelmeni istemiyorum ama bu özrü türk halkından dilemeni bekliyorum. en azından futbolu bırakınca belki antrenör olarak devam edersin futbolda. en azından bazı camialara dönebilecek yüzün olsun, benim demek istediğim konu bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın