resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16121
    evet videosu, hükümet düşkünlüğü, dursun zamanında kulübün kiralık teklifine burun kıvırması...

    bakın bunların her biri ayrı mesele; ancak sadece bunlar olsa yine gelsin, giysin formayı derdim. bordeaux maçında ilk şampiyonlar ligi karşılaşmasına çıktığında * olimpiyat stadı'nda mac öncesinde tam da önümde oley! çektirmişti. kendimce duygusal olarak uzun süre "ardacı" olarak kaldım.
    soğuyamadım.

    ancak bu adam klasik yandaşlığının ve şımarıklığının çok çok ötesine geçti son 1-2 yılda. bilal meşe'nin boğazını sıkması, özür dilememesi, kendi eşi hamileyken başkasının karısına sarması, burada da kalmayıp hastanede ateş etmesi gözümde bütün arda sevgisini bitirdi.

    şimdilerde yapmaya çalıştıklarına bakınca da hiç öyle pişman olmuş gibi bir havası yok. mehmet ağar'lar hatırlı abiler havalarda uçuşuyor fatih hoca'yla barışabilmek, galatasaray'a son kez kapağı atabilmek için.

    hadi bakın hepsini geçtim. adamın tek bir antrenman, ağırlık çalışması videosu/fotoğrafı dönmüyor. burak yılmaz önderliğindeki iticiler grubu selfisinde kazayla kocaman göbeği ortaya çıkınca karnını içine çekip fotoğraf verdi yahu bu adam.. biz daha neyi tartışmak zorunda bırakılıyoruz burada.

    arda, gelme, fena ıslık yersin bu taraftardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın