• 2216
    yerli futbolcuyu, ülke içerisindeki özellikle albayrak ve terim bağlantılarını kullanarak transfer edebilir.

    gözlemciler sayesinde kimsenin duymadığı ya da ilgilenmedi bir transferi yapabilir.

    fifa menajerlerinin önerdiği futbolcuları, menajerler aracılığı ile transfer edebilir. (takımdaki herkes nerdeyse 2-3 menajerin futbolcusu)

    ama bunun dışında transfer yapması olanak dahilinde değildir. çünkü transfer yapabilecek birisi yoktur. abdurrahim albayrak ne kadar sevsek bile yabancı dil seviyesi bile bellidir. emre mor'un menajeri bile görüşmeyi mert çetin ile yaptığını belirtiyorsa, burada profesyonellikten bahsedilemez.

    senin bir tranfer komiten olur, transfer işleri sadece çeviri işi değildir! şuan uluslararası firmalar bile eleman ararlarken ''crisis management'' - ''risk analyst'' ve ''negotiation skill'' arıyorlar.

    sen takımın çevirmeninden ve abdurrahim albayraktan bu işi beklersen, afedersin biz daha çok üzülürüz. bu tarz işleri profesyoneller yapmalı. galatasaray bakkal dükkanı değildir. senede milyon euroların döndüğü, bir holdingtir! (holding dememin sebebi, gerek gayrimenkul, gerek otel ile birlikte turizm ve adayla beraber işletmecilik v.b. pek çok alanda varız diyedir.)

    not: alaturkalıkları dışında mali olarak başarılı bulduğum yönetimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın