resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16045
    1 seneden fazladır düzenli olarak takip ettiğim bu güzide platformda, son 1, 1.5 aydır her hafta minimum bir gün, sol framede kendine gereğinden fazla yer bulan futbolcu. neden anlamasam da yırtık dondan çıkar gibi karşıma çıkıyor bu başlık. bugünün siftahını da ben yapayım madem. yok arkadaş ben hocamın bu adamı affettiğine falan inanmıyorum. hadi diyelim affetti, artık kişisel olarak bir sorunu yok, fakat transfer etmesi falan hiç inandırıcı gelmiyor. yeteneğini tartışmaya lüzum görmüyorum, atletico yıllarında gerçekten simeone'nin sisteminin çok önemli bir parçası olmuştu. ama bitti aga artık kalmadı arda marda. 3 yıldır futbolculuğundan ziyade kabadayılıkları, elin popçusunun karısına yürümeleri, çek beni vur demelerini falan konuşuyoruz.

    yalan yok eskiden kendisini çok severdim. özellikle barçaya transferi duyurulduğunda bütün türk çocuklarına rol model, genç futbolculara ise idol pozisyonunda olan, herkesin takdirini kazanmış bir sporcuya dönüşmüştü. üzülüyorum da şu anki pozisyonuna, nereden nereye diyorum. ama anladığım kadarıyla o pek umursamıyor, ya da umursuyor olsa bile artık yapacak bir hamlesi yok.

    hayat böyle bir şey işte, arkanda milyonların sevgisi de olsa sonsuz siyasi destek de alsan, bu kadar yanlış yaparsan rüzgar bir anda tersine dönüyor doğru yaptıkların da unutuluyor. hal böyle olunca çocukluğunun geçtiği, seni sen yapan, gönülden sevdiğin takımın taraftarı bile 'kapıdan içeri almayın' diyor. sapına kadar da haklılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın