• 14
    çeyrek final eşleşmelerinin tamamının belli olduğu turnuva.

    10 temmuz 2019 senegal benin maçı: senegal sadece cezayir'e kaybederken, diğer tüm maçlarını kazanarak geldi. benin ise 4 maçta 4 beraberlikle hiç kazanamadan geldi. bu eşleşmeden senegal turlar diye düşünüyorum. hakeden de onlar.

    10 temmuz 2019 nijerya güney afrika maçı: nijerya grubun son maçında rotasyon yaparak sahaya çıktığı ve kaybettiği madagaskar maçı hariç tüm maçlarını kazandı. güney afrika ise tek galibiyet ve 3 puanla 3. sırada gruptan çıkarken son 16'da ev sahibi ve en büyük favori mısır'ı sürpriz bir şekilde saf dışı bıraktı. bu eşleşmeden nijerya galip gelir ve yarı finale yükselir diye düşünüyorum.

    11 temmuz 2019 fildişi sahili cezayir maçı: fildişi sahili grupta kaybettikleri fas maçı dışındaki tüm maçlarını kazanarak geldi. cezayir ise 4 maçının tamamını kazandı hatta rahat kazandı ve en etkili futbolu oynayan takım olarak görünüyor. çeyrek finaldeki en çekişmeli geçmesi beklenen eşleşme bu. bence cezayir turlar.

    11 temmuz 2019 madagaskar tunus maçı: madagaskar 7 puanla lider olarak gruptan çıkarken son 16'da kongo demokratik cumhuriyeti'ni penaltılarla geçti. tunus ise aynı benin gibi 4 maç 4 beraberlikle çeyrek finale geldi. tunus gibi benin gibi ittire kaktıra ilerleyen takımları sevmem. madagaskar yarı finali hakeden takım bence.

    bu tahminler ışığında, yarı finalde senegal-madagaskar, cezayir-nijerya eşleşmelerini görürüz ve muhtemel bir senegal-cezayir finali görürüz. güzel bir final olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın