resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1228
    inşallah gelir.

    bu adamlar iyice pes karması falan kuruyorlar galiba. futbol öyle konsol oyunlarındaki gibi olmuyor maalesef. şimdi mesut dediğin adam 10 numara. yani bayağı bayağı 10 numara. top ayağındayken numarasını yapar, asistini, golünü, defansı komple ters ayakta bırakacak pasını atar, gerisini forvetin becerisine bırakır. atarsa ne ala. ama yok o pası atamazsa, topu kaptırırsa, bir şekilde rakibi topu kapıp, fenerbahçe'yi eksik yakalarsa, mesut'tan hayır gelmez.

    bu adam premier lig'in en az koşu istatistiğine sahip ismi. defans namına yaptığı tek şey, hafif koşuda santra yuvarlağına kadar gelmek, o kadar. ingiltere'de o kadar çok dalga konusu oldu, eleştiri yedi ki, arsenal'ın sahaya 10 kişi çıksa, mesut'un varlığından daha iyi olabileceği bile yazılmıştı.

    mesut böyle bir oyuncu. defansta koca bir delik.

    kruse de var bunlarda. o da mesut'tan hallice. gerçi mesut'u düşününce defans anlamında makalele bile kalır ya yanında sadsadsa. kruse de defans yapmayı sevmeyen ve yalnızca ofansı düşünen bir adam.

    etti iki.

    bunlar bir de metabolizması 27'lik bir çubuklu salata transfer ettiler. genelde bir maç boyu ömrü aşağı yukarı 23 dakika falan oluyor. ya kasığını tutar, ya baldırını çeker, ya da yere yatar dişlerini sıkar, ki sedye gelip onu alsın. zaten emre 90 dakika oynasa ne, oynamasa ne allah aşkına?

    üç oldu.

    rodrigues ve moses, fenerbahçe'nin seneye kanatlarda düşündüğü iki uçurtma. rodrigues'i geçen iki sezonda nagatomo'ya yardımı ile takdir etmiş, geçen sene özellikle gomis'in ayrılığı sonrası bu anlayışı bırakıp, daha sol-forvet gibi oynamaya başldığını görünce ağzımıza geleni söylemiştik.

    defansif anlamda bir sorun yaratabilecek oyuncu daha.

    e bu adamlar kolarov molarov falan da kovalıyorlar. her ne kadar dinamizmini, temposunu ve oyun aklını çok beğendiğim ve kaliteli kabul ettiğim bir oyuncu olsa da, onun da yaşı 33, kasımda 34. sol stoper oynarsa sorun yok, skrtel ile gayet kotarabilir tandemi. ancak sol bek oynatmayı düşünüyorlarsa o iş nanay.

    orta sahada rakibi kovalayacak pozisyonda da ersun yanal'la komolli oynar muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın