resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1609
    gsuserların kaptanlığından sonra, liderliğinden sonra, sözde çeteciliğinden sonra şimdi de futbolculuğunu eleştirmeye başladığı kaptanımız, canımız, içimizden biri.

    iyi futbolcu olup da büyük futbolcu olan arda turan yarım sezonda 36**** maça çıkmış ve 22 asist ve 6 gol kaydetmiş, formasını da her maçta terletmiştir. şimdi soralım sözlük yazarı arkadaşlarımıza. tut ki bu istatistikler elano, keita ya da kewell 3lüsünden birinde. ne düşünürsün? yine küçük futbolcu mu dersen arda'ya? gülerler adama, gülerler. luis suarez bu sezon 30 gol attı, 28 maçta. ona da iyi futbolcu ama büyük değil, küçük takıma dedem de 6 gol atıyor diyorlar mıdır? dünya üzerine türkler dışında hiç bir ırk demez.

    neyse tekrar soralım yazarlara: sizin üzerinize bu çocuğun üzerinde daha 22 yaşındayken bu kadar baskı ve sorumluluk olsa ne yaparsınız? cidden soruyorum, sizce bu kadar basit mi futbolculuk? ulan ben hayatımda ilk defa vizelere girdim ve daha hiç finale girmedim ama daha finalleri olmadan daha okulumun 1. döneminde yorgunluktan ölüyorum lan, mental anlamda. her bir boku düşünmekten imanım gevredi. arda'yı düşünemiyorum bile. 10 temmuz'dan beri ne çektiğini anlamak zor değil. eğer empati yeteneğiniz varsa, pek var gibi görünmüyor ama neyse.

    ben naçizane biraz kendimize gelelim derim arkadaşlar. arda'ya, şüphesiz takımımızın en büyük futbolcusuna bu kadar ağır eleştirilerde bulunacaksak, biz bu çocuğu gerçekten hak etmiyoruz. fenerlilerden çok eleştirir olduk arda'yı. çozuğun yanında bir biz varız, medya akbabalar gibi al aşağı yapmak için fırsat kolluyor, biz de böyle yapmayalım. bir de son olarak sanırım bir tek ben görmüyorum arda'nın elano'ya pas atmama mevzusunu.

    (bkz: sanmasınlar seni yalnız biz bural'arda'yız) aslanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın