resim
Adrian Bucurel Ilie
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:50
Boy:1.77
Uyruk:Romanya
  • 79
    özellikle sion maçlarındaki performansı hala unutulmadı. yardımcı forvet rolü de, skorerliği de istenilen düzeydeydi. ancak sakatlık sorunları da soru işareti oluşturuyordu. klasik olarak maddi sorunlarla boğuştuğumuz bir devre arasında kulübü bir nebze rahatlatacak bir bonservis bedeliyle ayrılmıştı. kendisi için çok iyi bir tercih olan valencia'ya transfer oldu.

    ariel ortega, claudio lopez ve adrian ilie üçlüsünü kurarak heyecan verici bir hücum hattı oluşturmuşlardı. düşünün bu takımda daha romario ve goran vlaovic gibi etkili hücum silahları vardı. lafın yeri gelmişken işte bu yüzden 90'lar futbolunu özlüyoruz.

    menajer becali ismini ilk kez duyduğumuz dönemlerdi, transfer süreci biraz uzun sürmüştü. ama ilie ve filipescu transferleri gerçekten de bir daha kolay kolay yakalayamadığımız derecede olumlu sonuç vermişti.maalesef sonraki yıllarda bu iki isme benzer şekilde performans alma ümidiyle lutu, tamas, bratu, petre gibi nice rumen gençlerine para akıtarak zarar etmek durumunda kaldık.

    yaşı genç kardeşlerimiz belki hatırlamaz; kendisinin sabin ilie isimli bir de kardeşi vardı. peki bilin bakalım bu ismi kim transfer etti? abisinden daha iyi diyerek bütün yaz sezonunda hangi güzide kulübümüzün taraftarı boş yaptı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın