resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1600
    morali yerinde olduğunda neler yapabileceğini gösterendir. sezon başında olağanüstü istatistikler koyan adamın kötü oynamaya hakkı vardır ki bahsettiğimiz oyuncu klübümüz ve türk futbolunun geleceğidir,kaptandır. skor yorumculuğu yapanların,rijkaaard'a kötü dönemde sallayanların sözlükteki hali an itibariyle pek iyi değildir,malum ortalıkta pek de boy gösteremiyorlar.aman dikkat edelim de onlar gibi olmayalım.*

    üstüne çok gidilmesi sonucu haliyle sıkıntılar yaşamaktadır, önemli olan yönetim ve teknik heyetin fikridir bu konuda. "teknik heyetin arkasındayız" diyenlerin bu görüş doğrultusunda arda'yı değerlendirmesi gerekmektedir. zira rijkaard arda hakkındaki olumlu düşüncelerini her zaman paylaşıyor. zamanı geldiğinde tabi ki gidecektir, satılmalıdır da ama 5 maç kötü oynadı diye veya 2 maç pas atmadı diye günah keçisi ilan etmek ayıptır, günahtır. sezon başında büyük kaptan diye nara atanlar bugün kötü oynuyor diye destek çıkmak yerine eleştiri yapmaktadırlar. unutulmamalıdır ki kendisi galatasaray futbol takımı kaptanıdır ve kendisine saygınız yoksa sahip olduğu mevkiye saygınız olsun. bu demek değildir ki eleştirmeyelim arda'yı, ama tutup da 3-5 maçtaki hareketleriyle yaftalamak ayıptır, bizlere yakışmaz, bilinçli taraftarlıktan uzaklaştırır. biraz bekleyip görmek lazım arda'nın paslarını, oyununu. nitekim elanoyu da 2 maçlık oyuna göre eleştirenler,lincoln'ü el üstünde tutanlar,gereken kapağı almış,kumaşı hakkında fikir sahibi olup köşede sinmişlerdir.o yüzden biraz sabır,bu genç çocuğa destek olmak görevimizdir, sabretmek görevimizdir.

    ha bir de unutmadan, kayseriye geldiklerinde tüm gün arda ile konuşabilmek için fırsat kollayacağım. muhtemelen tüm takım aynı avm'de olcaktır**. o zaman gerek kendi, gerekse sözlükteki karşıt düşünceleri sorma imkanım olcaktır diye umut ediyorum. eğer bir hayalden ileri gidip gerçekleştirebilirsem bu başlığa dökerim konuşmalarımızı umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın