• 146
    fatih hoca hakkında yazdıklarına katılmadığım yazar kardeşimiz. ama yazdıklarından bağımsız olarak başka bir konuya değinmek istiyorum müsadenizle.

    burası galatasaray sözlük ve burada hepimizin ortak kaygısı galatasaray. dolayısıyla burada tüm kardeşlerimizin galatasaray'ın ve fatih terim'in iyiliğini istediğini biliyorum. burada yapılan "yapıcı" eleştirilerin de * yine galatasaray'ın iyiliği için olduğunu düşünüyorum. dolayısıyla bu görüşlere katılmasak bile aklıselimi elden bırakmamak gerektiği kanaatindeyim. zaten çoğu yazar kardeşimiz, notgivingup'ın görüşlerine neden katılmadıklarını nezaket kuralları çerçevesinde anlattılar. fakat entry'lerden birinde notgivingup hakkında "dikkat çekmeye çalışan ergen" diye bir tanım gördüm.

    öncelikle, bu sözlüğe en çok emek veren yazarlardan birisine, (emek versin veya vermesin fark etmez, bu dediklerim herhangi bir yazar için de geçerlidir.) sırf farklı düşünüyor diye "ergen" demek çok çirkince ve sözlüğümüze yakışmayan bir hareket. mevzubahis eleştiriyse ense köküne kadar eleştirelim fakat eleştirinin dozajını kaçırmayalım. galatasaray sözlük'ü ekşi sözlük çöplüğünden ayıran en önemli özelliği, farklı fikirlere saygı duyabilmek, o fikirlere katılmasa bile neden katılmadığını serbestçe kimseden çekinmeden yazabilmek, gerekirse de katılmadığı fikri, kimseyi kırıp dökmeden eleştirebilmektir. bu entry'nin ilk satırlarında yazdığım gibi; hepimiz galatasaray'ın iyiliği için mücadele ediyoruz ve eleştirilerimizi de (yapıcı eleştiri olmak kaydıyla) bu doğrultuda yapıyoruz.

    aslolan galatasaray'dır ve galatasaray'ın selâmetidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın