• 14
    ilk 11 oynamayan mitroglou ve donk toplamda 4,5 milyon euro alıyor. yedek 2 oyuncu için çok büyük paralar.

    bununla beraber ilk 11'in bel kemiğini oluşturan marcao ve luyindama toplamda 2 milyon euro alıyor. bu da nereden baksan bedava.

    gönderilmesi düşünülen diagne, ahmet çalık ve ömer bayram 3'lüsünün maaş yükleri 3,6 milyon euro. çoğu kişi karşı çıksa da emre akbaba'nın da sözleşmesini bu yıl dondurup, +1 yıl daha sözleşmeye eklemeli bir anlaşma yapılması gerektiğine inanıyorum. böyle bir durumda bu yılın maaş yükü 5,4 hafiflemiş olacak. mitrogluo'nun gönderilmesi durumunda ise 8 milyonluk bir hafiflemeden bahsedebiliriz. ki bu bahsettiğim 5 oyuncu bize çok cüzzi katkılar vermiş oyuncular.

    maaş bütçesinin 24 milyon euroya, kadrodaki oyuncu sayısının ise 12'ye düşmesi dezavantajını yaratıyor. bu yıl 22 sözleşmeli oyuncuyu kadromuzda gösterebiliyoruz, altyapı hariç. tahminim selçuk ve semih ile sözleşme imzalanır, umarım ikisine de 500 bin'den fazla vermeyiz. bu durumda oyuncu sayısı 14, maaş bütçesi ise sadece 25 milyona çıkar. sonrasında ise planladığımız transferler;

    babel, şener, jimmy, onyekuru, banega, forvet, genç forvet. kadro sayımızı 21 yapar, maaş bütçesine de bu 7 oyuncu için aşağı yukarı 15-16 milyonluk yük gelir. 40 milyon sınırında kalırız ki bu da mevcut rakiplerimiz arasında -kadro potansiyeli de düşünülürse- bizi bayağı bir avantajlı konuma getiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın