resim
Éver Maximiliano David Banega
Takım:Newell's
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:35
Boy:1.74
Uyruk:Arjantin
  • 177
    gelirse deplasman oyunumuza katkısı inanılmaz olabilir. birkaç istatistik paylaşmak gerekirse, 18-19 sezonunda fernando+ndiaye 43 kilit pas vermişken banega la liga'da 53 kilit pas yapmış. bu sayı deplasmanda fernando+ndiaye 15 kilit pas iken banega deplasmanlarda 29 kilit pas yapmış.

    fernando(8)+ndiaye(35) 43 adam geçme ile oynarken banega 59 adam geçerek sezonu tamamlamış. fernando(30)+ndiaye(10) 40 başarılı top kesme ile oynarken banega tek başına 28 başarılı top kesme ile oynamış. adam yiyen orta saha denilen ndiaye 60 top çalması ile oynarken banega'da bu sayı 71.

    ndiaye banega değişikliği çok net oyunumuzu pozitif yönde etkileyecektir. ndiaye'nin 18-19 sezonunda oynadığı futbolu burada çok da beğenen yoktu zaten. ayağı çok kötü ve top çalmak isterken sürekli faul yapıyordu. stoke'a gitmeden önce bizde gösterdiği performanstan çok uzak kalıyordu.

    banega muhteşem bir oyuncu çok da yorum yapmanın anlamı yok herkes tarafından tanınan/bilinen veya takip edilen bir futbolcu. net olarak kadromuzu çok güçlendirecek. yak gel bildiğin ne varsa.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın