resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2250
    sosyal medyadaki aklıevvel taraftarlar tarafından küfür edilen futbolcumuz. kendisini ben de eleştirdim zamanında ama her şeyin bir yolu yordamı var. hayatımda hiçbir zaman hiçbir futbolcuya dm’den küfür edecek kadar düşmedim. bu adam öyle veya böyle 29 gol atıp rekor kırmış. çok eksiği olsa da önümüzdeki sezon olur da bizde kalırsa yine rahat 20 gol atacaktır.

    transfer yapmak için para getirebilecek yegane oyuncumuz kendisi. bu yüzden zaten satılacaktır. fakat gaza gelip küfürler savurmak, adamın onurunu ayaklar altına almak sadece bizim gibi gelişmemiş ülkelerde görülebilecek bir olay. ağır konuşacağım ama küfretmeye değmez. bu adam küfrü hak edecek ne yaptı abi? beyniniz çalışmıyor mu sizin? istemiyorsunuz diye niye küfrediyorsunuz adama? sokakta görseniz imza için peşinden koşarsınız. yazık sizin gibi cahil cimbom taraftarına! bu takıma hiç yakışmıyorsunuz. biraz ahlaklı olun. lafa gelince atatürk’ün laflarını kullanıp zeki, çevik ve ahlaklı futbolcu istiyorsunuz. ama kendinize gelince ahlaksızlığın kralını yapıyorsunuz. futbolculara akıl vermeden önce kendinize çeki düzen verin.

    kalp kırmadan, üzmeden, incitmeden vedalaşmamız gereken oyuncu. tarık çamdal kafasındakiler hariç herkesle bu şekilde vedalaşmalıyız hatta. bırakın arkamızdan güzel bahsetsin giden futbolcular. yobaz, küfürbaz ve ahlaksız göstermeyin camiamızı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın