• 25
    sözlükte yazar olmaması iyi olmuştur. galatasaray sözlük bir ekşi sözlük klonudur ve tüm takımların taraftarlarının özgürce futbol tartışabilecekleri sözlük ortamı ekşi sözlüktür. troll'lük yapmak için buraya gelen başka takım taraftarlarını anlayabilirim ama bu arkadaşımızın belli ki böyle bir niyeti yok. bu durumda galatasaray adına sevinçlerin ve fenerbahçe adına çoğu zaman "oh olmuş"ların paylaşıldığı bu ortama tamamen ters düşecekti. galatasaray sözlüğün derdi başka takımların taraftarlarının da entry girebildikleri bir sözlük olmak olmamalı. o zaman yeni bir sözlük açılsın "futbol sözlük" veya "spor sözlük" diye ve buradaki açılım yanlısı yazarlar fenerbahçeli, beşiktaşlı, trabzonspor'lu diğer yazarlarla birlikte orada paylaşsın düşüncelerini. ama burası sadece galatasaray taraftarlarına ait olmalı ve öyle kalmalıdır.

    hoşgörülü olmak iyi bir özelliktir. fakat hoşgörü senin çizgilerini aşmana neden oluyorsa o zaman yeni çizgiler çizilmelidir ve çizgiler yeniden çizildiğinde hiçbirşey bir daha eskisi gibi olmaz.

    not: burada galatasaraylı yorumcuların nasıl da objektif olmak amacıyla galatasaray'ı kasıtlı eleştirdiğini konuşup, sinir olup duruyoruz. kendi içimize başka bir takımın taraftarı olduğunu açık açık söylemiş bir kişiyi alıp, diğerlerinin gelmesinin önünü açarsak bizim o yorumculardan ne farkımız kalır, ey sözlük ahalisi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın