• 2850
    klubümüze yakışmayan, çok basit ve yetersiz kalan ürün satış müessesemiz.

    yöneticilerimiz yada gs store yöneticileri, ingiltere, ispanya yada italyadaki "store"ları görmüşler mi? araştırmışlar mı? satış rakamlarından haberleri var mı? yada tüm bunları yapıyorlar da sadece umursanmıyor mu bu mağaza? bir ülkenin neredeyse 3te 1ini kapsayacak taraftar kitlesine sahip bir takım, aynı zamanda en başarılı takımı, nasıl oluyor da store satışlarında rakiplerini katlayamıyor? aşırı zengin bir klübüz de, o yüzden mi sanki geçiştirilirmiş gibi işletilen bir mağazaya sahibiz?

    öncelikle,storelarda mağazacılık yok.belirli bir düzen yada anlayış bulunmuyor. her mağaza ayrı telden çalıyor. içerisindeki ürünler genel olarak basit bir düzende yerleştirilmiş, ürünün sergilenmesinden ziyade müşteri "oldu ki bulursa alsın" şeklinde stoklanmış.ürünleri daha cazip kılacak dekor yada varyasyonlar yok. örneğin man city storelarda formalar loş ışıklı bir köşede,futbolcu isimlerine denk gelecek şekilde "spotlight"la aydınlatılmış durumdalar.

    ikinci olarak,premium ürün olmaması en büyük sıkıntılardan biri. nike elit kategorisinde
    olmamıza rağmen mevsimlere göre ürünler bulmak mümkün değil. kendi markamızla sattığımız ürünler gelişi güzel dizayn edilmiş en basit tekstil atölyesinde bile üretilebilecek özellikte kötü ürünler. anlaşmalı olduğumuz bir butik yada marka yok "les benjamins" gibi.galatasaray gibi bir klübün ne eksiği var da psg nike ile anlaşmalı premium ürünler üretirken biz parasıyla satın alacak ürünler bulamıyoruz.
    aksesuar ürünleri, genellikle kasa taraflarında, ucuz ürün kategorisinde değerlendirelebilecek kalitesiz ürünlerden oluşuyor. alıp ta ofisinize, evinize dekor yapabileceğiniz yada hobi olarak koleksiyon yapabileceğiniz herhangi bir "premium"ürün yok.

    ayrıca, sosyal medya iletişimi neden yok.anketler ve çeşitli organizasyonlar yarışmalar vs. vasıtasıyla neden taraftar ile iletişim halinde olunup onların isteklerine göre ürün ve hizmetler sorulmuyor.

    bugün bir prada mağazasına girdiğinizde elitliği ve dizaynı girdiğiniz andan itibaren sizi başka bir moda sokar. galatasaray yönetiminin işi bu değil ama gs store yöneticlerinin işi bu. rakiplerimizden farkımızı belli etmemiz gereken taraftarın her ay acaba yine neler geldi diye merak ederek girdiği bir mağazacılık görmemiz gerek.

    nasıl ki galatasaray bir dünya markası diyorsak gs storeda öyle olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın