• 1273
    insanlar, hatalarıyla, günahlarıyla ya da karşılaştıkları zor durumlarla yüzleşmek ve bedelini ödemek yerine, üstlerini örter, unutmaya ya da unutturmaya çalışırlarsa en büyük kötülüğü kendilerine yapmış olurlar. çünkü evrende hiçbir şey kaybolmaz sadece şekil değiştirir. değişen haliyle de muhatabına daha fazla zarar verir.

    bu durum gruplar, camialar hatta devletler için de böyledir. işledikleri günahı, yaptıkları hileleri unutturarak, üstlerini kapattırarak kurtulacaklarını zannederler ama nafile.

    fenerbahçe, özellikle 2010/2011 sezonunda yaptığı hatalar ve yanlışların üzerini kapatmak için olmaz-olmaz işler yapıyor. bunun kendilerine hiçbir faydası olmadı/olmayacak. gerçekleri istediğiniz kadar gömün bir gün daha güçlü olarak ortaya çıkar ve daha büyük zarar verir. inanmayan geçmişe baksın.

    fenerbahçe için en iyisi 2010/2011 sezonu ile yüzleşmektir. insanların aklıyla alay etmeden, hatasıyla günahıyla bilançoyu ortaya koyup bedeli neyse ödemektir. ödemeyi ne kadar geciktirirlerse, ne kadar uzatırlarsa tahribatı o kadar büyüyecektir. tarihte bunun aksi hiç görülmemiştir.

    almanya hitler ile (inkar etmeden) yüzleşti, bedel ödedi hala ödemeye devam ediyor, emeviler yaptıkları zulümlerin hesabını ispanya’da ödedi, şu anda suriye’de hala ödüyor, saddam hüseyin, kaddafi ödedi ödemeye devam ediyor. daha birçok insan, grup ya da devlet ödedi hala ödemeye devam ediyor. kısacası kim insanlara zulmederse, hile yaparsa, yalan ve iftiraya baş vurursa, birgün gelir hesabını öder. kurtuluşu yoktur ve olamaz. çünkü evren (kainat) böyle kurulmuştur, evrenin dengesini bozan bedelini öder.

    o nedenle kuruluşunda emeğimiz olan, içinde iyi insanların da olduğuna inandığım fenerbahçe’ye acizane tavsiyem yapılanlarla en kısa süre içinde yüzleşmektir. tehditle, karartmakla, halının altına süpürmekle kurtulamazsınız. baba tavsiyesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın