• 16
    belli ki fenerbahçeliolmaktan önce, kendisini sporsever, futbolsever olarak görmektedir.
    ancak, neden burada yazar olmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim. hani, demiyor ki, galatasaray sözlük şahane bir yer, buradan çok şey öğreniyorum, buradaki düzeyli muhabbet hiç bir yerde yok.

    galatasaray sözlüğe yazar olmaya çalışmak dışında bir ilginçlik göremedim açıkçası. hangimiz burada yazarız veya sırf galatasaraylıyız diye diğer taraftarları sokakta görünce bir şey yapıyoruz ki? zaten yok mu hepimizin her takımdan taraftar arkadaşı? buradaki enteresanlık nerede.

    diyor ki, koseckiyi izlemeye gittim. güzel. ama, yani?

    ben de alpaslan eratlı'nın futbolu bıraktığı sezon bütün fenerbahçe maçlarına gittim istanbul'daki. sadece alpaslan'ı izlemek için. bir sezon da ilyas tüfekçi için fenerbahçe maçlarına gittim. rıdvan'ı, oğuz'u izlemekten hep keyif aldım. ama sarıyerli çelebiç'i izlemekten de keyif aldım. çünkü ben bir futbolseverim, galatasaraylı olduğum kadar.

    galatasaraylı kardeşlerim demiş. güzel. ama bunda da şaşılacak bir durum yok. hepimizin fenerbahçeli kardeşleri yok mu? dolu.
    birbirimizle dalga geçmiyor muyuz, her zaman. fenerbahçeli olduğunu söylemesi, kendisinin dürüst, delikanlı bir arkadaş olduğunu gösteriyor. bu sözlük, buraya gelip sinsice ortalığı karıştırıp giden, galatasaraylı olmayan yazarlar da gördü. kosa bunlardan değil belli ki.

    burada yazar olmasının bana bir zararı olmaz. yazısını illa değerlendirmek gerekirse, buradaki bir çok yazardan güzel bir yazı yazmış. buraya kabul etmek için yeterli mi? şeriatin kestiği parmak acımaz derler. kural neyse o uygulanmalıdır.

    galatasaraylı olsun gelsin yazsın.

    edti : ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın