• 3448
    2 haziran 2019 anadolu efes galatasaray basketbol maçı esnasında kendisine paranın köpeği diye bağıran sözde galatasaraylılar olmuş. bu adam bizi seneler sonra ligde şampiyon yaptı, euroleague'de son 8'e kalmamızı sağladı, euroleague bizi almazken bizde o zaman eurocup'ı alır öyle geliriz dedi ve dediğini de yaptı, takımın paraları ödenmezken takımı sahaya çıkarmaya uğraştı hatta 6,5 kişi ile fenerbahçe'yi yendi, bunlar da yetmedi gerekirse bedavaya çalışırım yeter ki galatasaray'da kalayım dedi. bu adam kendisine paranın köpeği diyenlerden kat ve kat daha galatasaraylıdır. kulübe kazandırdıkları sadece çalıştığı kısa sürede yukarıda yazdıklarımdan daha da fazladır.

    galatasaray'ın erkek basketbolundaki en önemli figürü, en önemli değeridir ergin ataman. kendisine dil uzatanlar ağırlığı altında ezilir, bir daha da hatırlanmaz bile.

    galatasaralılığı ile gurur duyan, bunu her fırsatta dile getiren ve bu dangalaklara rağmen bir gün tekrar galatasaray'ın başında başarılara koşacak olan koç. senciyiz ergin hocam, gerçek taraftar senin ne olduğunu çok iyi bilir, için rahat olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın