resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 2939
    sus artık allah aşkına basına, medyada, internet sitesine, radyoya, güvenlik kamerasına bile demeç verme.
    bu ülkede medya bizim aleyhimize çalışıyor zaten sen çıkıp maç sonu;
    -bildiğim şeyler var zamanı gelince açıklarım dersen şampiyonluk olduğun zaman sorarlar bildiklerini unuttun mu diye. biz yıllarca aziz yıldırım'ın bu beyanatları ile kafa bulduk şimdi sen böyle içini dolduramadığın bir beyanatta bulunursan bulunduğun makamın ağırlığına yakışı biçimde çıkıp konuşman gerekir.
    hala ''var kayıtları elimde isteyene dinletirim'' gibi akla hayale sığmayacak beyanatlarda bulunuyorsun. var kayıtları 3.kişilere verilemiyorsa ki verilemiyor resmen bir suç işlediğini itiraf etmiş oluyorsun. böyle saçma sapan açıklama olur mu, demezler mi adama nereden aldın sen bu kayıtları diye.
    sezon içerisinde bunun gibi bir çok saçma sapan açıklama ile camiayı zor durumda bıraktı.

    iyi bir yönetici olabilir, ki yerli yabancı oyuncular kendisini çok sevdiğine göre belli ki iyi bir yönetici ama kesinlikle önümüzde ki sezon basın temsilcisi olmaması gerekiyor. florya ile ilgilensin, oyuncuların dertlerini sahiplensin, yönetim ile arada köprü olsun ancak ne olur transfer ve basın işine el atmasın.

    ayrıca kendisinin yetiştiği yöre itibari ile zor anlaşılan bir türkçe'si var. karadeniz ağzından dolayı böyle yermek için söylemiyorum ve üstüne üstlük çok heyecanlı bir yönetici anlık refleksler verebiliyor yerine daha sakin ve daha iyi konuşabilen biri bu işi yürütebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın