resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 388
    atanmış federasyon başkanıdır. oraya kim gelirse gelsin iktidar ne derse onu yapacağı için galatasaraylı birinin gelmemesi, hiç olmazsa bizi bu pisliğe bulaştırmaz.

    ama bu durum, onun adaylığına sonuna kadar muhalefet etmeyeceğimizi göstermez. hiç olmazsa bir gün tarih bunları yazdığında tarafımız belli olmuş olur.

    asıl enerjimizi özellikle yabancı sınırına karşı harcamalıyız. ali koç'un harıl harıl yerli futbolcu almaya çalışmasının sebebi yabancı sınırının geleceğini biliyor olması büyük ihtimalle. ayrıca bize karşı oluşturulan kutsal ittifakın sebeplerinden biri de bizim yabancı sınırına en keskin karşı olan kulüp olmamızdır. öyle ki futbol kamuoyu toplu halde sınıra karşıydı, şu ana kadar. ama bu sene galatasaray şampiyon olursa sırf ona köstek olmak için diğer takım taraftarları artık sınırı destekleyecektir. insanlara galatasaray nefreti kazandırılarak bu sınıra destek olacak kitle yaratıldı.

    sırf galatasaray nefreti ile fb-bjk taraftarının fikir değiştirmeyeceğini düşünmeyin. sonuçta şu anda hepsi başakşehir'i destekleyen bir kitleden bahsediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın