resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6656
    bizim takıma geleli 2 yıl oldu. bu süre zarfında 69 maça çıktı ama maalesef akıllanmadı.

    şimdi ne dediğimi anlamanız için ufak bir betimleme yapalım;

    belhanda'ya pas gelir, belhanda sağa gitmiş gibi yapar ama sola gider rakibi de bu hareketi yediği için belhanda'yı durdurmak için çeker ve...

    şimdi bu betimlemeyi biz dolduralım. sonucunda ne olur?

    evet doğru bildik; belhanda küçük enişte moduna bağlar ve bastıra bastıra kurduğu arapça cümleleriyle rakibin üzerine yürür... her maç istisnasız durum bu.

    yahu abi akıllan ya allah aşkına akıllan. maçları ha kart gördü, ha kart görecek şeklinde izleye izleye psikolojimiz bozuldu. adamlar biliyor bunun çabuk sinirlendiğini, doğal olarak da üstüne oynuyor, bu adamda bir güzel yiyor. sanki yeryüzünde bir tek kendine faul yapılıyormuş gibi davranıyor artist.

    ya hayır anlamıyorum vallahi çıldıracağım abi her gün sanki neyse ya kendi kendimi sinirlendirmekten başka bir şeyde yapmıyorum.

    bu mübarek ramazan ayında, akıllansın diye hatim indirecek de değilim. nasıl olsa akıllanmıyor, yapılacak bir şey yok. yok da yine de sinirlendiriyor el alemi artist. yalnız öyle çok laflar ettim amaşaka maka onsuz da olmuyor. psikolojimizi böyle bozdu işte allahı'ın artisti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın