• 3
    100. bölümü akşam canlı yayınlanacak spor podcasti. ara ara verdikleri anektodlara istinaden abilerin de aslında aramızda olduklarını ama çaktırmadıklarını düşünüyorum*. fritz, ismini bir tur daha saklamak için hesabı pilot edip twittersız adam diye yeni hesap açmış olabilir.

    şaka maka 50-60 bölümdür dinliyorum. millet mp3, spotify çıkınca müzik albümü almayı bırakmıştı. ben de senelerdir potacast, fpl, farklı kaydet derken adamlar yüzünden müziği bıraktım.* sözlükte entry sayısına oranla bu kadar az dinlendiğini düşünmüyorum açıkçası ama tabi bunun insanların henüz pek podcast tercih etmemesi ile de alakalı olabilir.

    neyse, bugünkü canlı yayın şerefine dinleyicilerden akılda kalanları #tottiler100 hashtagiyle paylaşmalarını istemişler. tabi ki akılda kaldığı için ağırlık son bölümler ama bu sayede 13.bölümün son 40 dakikasının ne kadar efsane bir ana tanıklık ettiğini öğrendim. linki de aşağıda veriyorum çünkü kayıt esnasında hocanın nerede kalmıştık tviti geliyor. sonra olanlar oluyor. 46. dakikadan itibaren dinlenebilir.

    https://soundcloud.com/...anafatih-terim-geldi
App Store'dan indirin Google Play'den alın