• 5
    şu 1'e 17 muhabbetinin kaldırılarak engellenmesi gereken propaganda. anadolu kulüplerinin yönetimlerinin hemen hepsi göbekten iktidara bağlı. dolayısıyla fb-bjk-başak ittifakının propagandasında iktidardan fazlası ile destek alıyorlar. bu nedenle yönetimler bazında bu propagandayı engellemek için yapacak çok fazla şey yok.

    ancak taraftarlar bazında biz antipatik olmamalıyız. bu 1'e 17 lügatı bir kere fenerbahçe taraftarı lügatı. ayrıca her hakkı yenen anadolu takımına karşı bildiriyi imzalamsaydınız muhhabbeti yapılmamalı. çünkü bu bildirinin asıl amacının tüm takımları galatasaray'a karşı hale getirmek için üçlü ittifakın kurduğu bir tuzak olduğu ortaya çıkmış durumda zaten. böylece hem galatasaray'a karşı özel olarak bilenen takımlar oluşturup hem de 2019 tff seçimlerinde galatasaray'a karşı bir adayı seçtirecekler.

    biz şampiyonluk için sevinirken anadolu takımlarını işin içine katmamalıyız. sizi de yendik muhaabetine girmemeliyiz. biz bu 1'e 17 muhabbetini yaparsak ve anadolu takımlarına alakalı alakasız bildiriyi hatırlatırsak bu bildirinin amacına ulaşmasını sağlamış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın