• 84
    http://www.asistanaliz.com/...sa-gitti-h11107.html

    --- alıntı ---

    küfür yüzünden 300 bin sms boşa gitti!

    genellikle çirkin ve kötü tezahürat dolayısıyla fenerbahçe'nin son 2 sezonda tff'den aldığı para cezaları kulübe ekonomik anlamda büyük yara verdi.
    ekonomik darboğazdan kurtulmak için başlatılan ‘fener ol’ kampanyasına sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. hatta 12 mayıs pazar akşamı acun ilıcalı ve cem yılmaz’ın da katılımıyla gerçekleşecek canlı yayınla kampanyanın en görkemli etkinliği yapılacak.

    kampanya sayesinde ciddi bir maddi kaynak yaratılıyor fakat diğer taraftan tff’den gelen para cezaları kulübe mali açıdan darbe vuruyor…

    çirkin ve kötü tezahürat etkisi

    sarı-lacivertlilere geçen sezon ve bu sezonun geride kalan bölümünde tff’den çeşitli sebeplerle toplamda 5 milyon 866 bin 500 tl para cezası geldi. bunların büyük kısmı da çirkin ve kötü tezahürattan kaynaklı. son olarak dün pfdk, kanarya’ya trabzonspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 140 bin tl’lik fatura çıkardı.

    tff, geçen sezon fenerbahçe’ye 4 milyon 554 bin tl para cezası verdi. bu sezon ise şu ana kadar 1 milyon 312 bin 500 tl’lik ceza aldı sarı-lacivertliler…

    fenerbahçe’nin geçen sezon aldığı cezalar, 222 bin 200 kişinin ‘fener ol’ sms bağışına denk geliyor. bu seneki rakam ise 65 bin 625 kişinin ‘fener ol’ sms’ine eşit.

    yani ortaya şu sonuç çıkıyor… sarı-lacivertli taraftarların attığı yaklaşık 300 bin sms, büyük çoğunluğu çirkin ve kötü tezahürattan gelen cezalar dolayısıyla boşa gitti!

    hasan can aksu / özel haber

    bu haber asist analiz kaynak gösterilmeden kullanilamaz.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın