resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1808
    kendisini savunmaya, ona empati duymaya ve onu sevmeye devam edecegim oyuncumuz. adam galatasaray'in son yıllardaki en büyük yatirimi. fatih terim kendisinde bu takima uyacak bir kumaş bulmasa, mitro alinmisken alinmasina tamam demezdi. ayrica galatasaray'a geldiginden beri takim mac kaybetmedi. bu ortamda kendisine nefret söylemi, hakarete varan cümleler, dozunu ve haddini aşan elestiri sarfedenler nasil galatasaray taraftari ben anlamadim.
    eleştiri ise onu takimin her bir figürüne (hasan şaş'tan mustafa cengiz' e kadar) yaptigim gibi ben de yapiyorum. ama hakaret, terbiye sınırını zorlamak? orada bir durmak gerekiyor.
    burak' a övgüler dizip diagne'yi gömmenin mantigi, bana bu takım taraftarı olarak izah edilebilir gelmiyor.
    belhanda, onyekuru, marcao, luyindama, ndiaye hatta muslera bile çöp ilan edilmisti vakti zamaninda belli bir kesim tarafından. sonra o entry'ler silindi, o cirkin laflar sanki hiç söylenmemis gibi davranildi. diagne hem takim hem kendisi acisindan zor bir zamanda, zor bir takima geldi. 2019-20 sezon başı kampini düzgün şekilde gecirir ve performansini yine arttirmazsa o zaman gelecegi tartisilacaktir. satilma düşünceleri vs şu an için mantikli değil. ayrica 10 milyon'a alabilecegin santrfor mu var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın