resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1805
    galatasaray'ın futbolcusudur. satılıncaya, kiralanıncaya ya da kadro dışı kalıncaya kadar bu böyledir. doğrusuyla, yanlışıyla bizim futbolcumuzdur. zamanında feghouli'yi, belhanda'yı, muslera'yı, lyundama'yı savunduğumuz gibi, kendisini de savunuruz.

    eğer ki ona sövüp, burak yılmaz övecekseniz, gidin beşiktaşlılara övün, bize değil. ayrıca kendisi gerçekten oyun içinde katkı veriyor, arkadaşlarına alan açıyor, takımı ilerde tutuyor. evet eksiklikleri var, ama en azından bir kamp geçirmesine, biraz daha oyuna adapte olmasına, takımla uyumu tamamen aşmasına fırsat verin. iyi, kötü şampiyonluğa gidiyoruz. biraz destek çıkın, biraz sabredin. olmuyorsa zaten gerekeni fatih terim, yönetim vs yapacaktır.

    bonservis üzerinden de yüklenmeyi bırakın, adamın suçu değil bu bonservis. ayrıca hala ligde 28 golü olduğunu hatırlatırım. ne olursa olsun, çok iyi etiket. daha önce badou, garry, bruma, ozan gibi güzel satışlar yapmış takım; kendisini de iyi bir şekilde satabilecektir. yani destek zamanı, bırakın artık oyuncularla uğraşmayı. kaldı 3 hafta, gerisine sonra bakarız.

    #kon2antra2yon
    hedef 22
    (bkz: kaldı 3)
App Store'dan indirin Google Play'den alın