• 103
    150 kişi-çocuk toplayıp, güya doğru zamana kadar kongre merkezinde bekleten sonra da ibrasızlık çıkarttırdık diye orta parmaklı sevinen amatör oluşum.

    bence şu hareketlerden sonra , kendilerini bitirdiler. durumu okumaktan aciz, kendi menfaatlerini kulüp menfaatinden yüksekte gören “cemiyet hayatımızın” değerli üyelerinin, kulüp üzerindeki tahakkümü bence son buldu.
    mahkeme kararı da var yapmak istedikleri de olmadı. boşa kurşun atmış oldular.

    inşallah galatasaray şampiyon olur. ama olamasa bile mustafa cengiz’in eline tarihi bir fırsat geçti. bence başkan her iki durumda seçim kararı alacak ve seçimi ezici çoğunlukla kazanacak. şu anki psikoloji buna çok açık. galatasaray ‘ı “hayvan severler” derneği genel kurulu gibi görüp, su altından iş yapmaya çalışan adamlar , öyle götü açıkta yakalandı ki, ben bu gruptan daha önce bu kadar nefret edilen anın olduğunu hatırlamıyorum.

    doğru zaman gelip, taşlar yerine oturduğunda ise ,klüp tüzüğünde üye alımla ilgili maddeleri değiştirerek, hesapları ebediyyen kesilebilir. bu durum da o kadar uzak değil bence. inşallah hep birlikte o günlerede şahit oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın