• 317
    sezon başında yönetimin egosunun tavan yapması sonucu bugün bu halde olan takım.

    seneye türkiye kupası şampiyonu olarak başladılar. 300-400.000 lira için kendilerine kupayı kazandıran ve leş kadrolarına gayet de iyi top oynatan okan buruk’u gönderip geldiği her takımı küme düşme potasına sokmayı başaran saffet susiç’i getirdiler. hatırlarsanız geçen sene de alanya’yı az kalsın küme düşürüyordu susiç.

    bir de ağustos’ta bizi geçip süper kupayı alınca bunların yönetiminin egosu 1500 oldu.

    geçen sene 150 lira olan kombine 400 lira oldu. üstelik kombineye uefa maçları türkiye kupası maçları da dahil değil dediler.

    250 liraya kadar kombine alıp haftasonlarında üç beş maça gideriz diyen bendeniz bu şark kurnazlığından sonra kombine almaktan vazgeçtim.

    aynı şekilde düşünen tek ben değilmişim ki sene boyunca iç sahada maçlarını boş trübünlere oynadıkları yetmiyormuş gibi saffet susiç adının hakkını vermeye başladı ve takım diplere demir attı.

    sene başında kombinelere %175 zam yapıp uefa maçlarını ve kupa maçlarını kombineye dahil etmeyen şark kurnazı yönetimi paçaları tutuşunca bilet fiyatlarını 5-10 liraya kadar düşürdü.
    böylece sene başında yüksek fiyatlardan kombine alanlara resmen “siz enayisiniz” demiş oldular.

    okan hoca’yı gönder , bilet/kombine fiyatlarına fahiş oranda zam yap, takıma doğru dürüst takviye yapma ve küme düşme uzmanı susiç’i getir= 25 puanda can çekişen türkiye kupası finalisti ve son şampiyonu.

    tebrikler akhisarspor yönetimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın