• 14
    ben çıldırıcam artık ya. ucuz milliyetçiliklerle yabancı sınırını haklı çıkarmaya çalışıyorlar. yok efendim istiklal marşı okuyan kimse yokmuş vesaire. böyle ucuz popülist propagandalardan artık gına geldi, bıktım. çok basit ama belki de dünyadaki en önemli ekonomik kanun arz-talep kanunudur. kısıtlı sayıda olan yetenekli türk oyunculara olan talebi arttırırsanız nolur fiyatı yükselir. tabii bonservisi ile beraber alacağı ücrette aynı şekilde yükselmektedir. bu durumda ne olmuş olur türk oyuncular aşırı ekstra değilse yurtdışına gi-de-mez. kimse vermez o paraları. bu kadar nettir bu durum ya. yasaklarla sınırlamalarla bir şeyleri geliştirebileceklerini 2019 senesinde hala nasıl düşünebiliyorlar inanamıyorum. türk oyuncuların rekabete ihtiyacı var. kendi küçük göllerinde sakin sakin yüzmemeleri beraberce okyanusa çıkmaları lazım artık. seviyelerini yükseltmeleri lazım. biz de ise ne oluyor küçücük çocuklara veriyoruz yüklü kontratları son model arabaları, magazin dünyasının içine atıyoruz. zaten kafa olarak iyi eğitimli olmayınca beklenen patlamayı yapamıyorlar şaşırdık mı? o yetenekli ama potansiyeline ulaşamayan oyuncular hakkında bildiklerimi anlatmıyorum bir de....

    artık öyle ya da böyle daha rekabetçi bir ligimiz var. avrupa'da izlenirliğimiz de arttı. bu seviyeyi nasıl yükseltebileceğimizi düşünmek yerine böyle hilkat garibesi kurallar ile uğraşıyoruz.

    açık açık deseler kardeşim bizim genç kardeşlerimiz alacakları mütevazı(!) paradan olmasınlar o yüzden istiyoruz.
    yoksa 8+4+2 ymiş bilmem neymiş sadece değişik değişik formüller bunlar. olayın özüne odaklanmak lazım. bu işe bilimsel olarak yaklaşmak gerekiyor. saçma sapan ucuz milliyetçiliklerle değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın