• 4
    kendisi hakkında ve destekleyenleri hakkında hiç de kibar olamayacağım boktan bir yabancı kuralı hayalidir.

    kimse sizin sidikli, yetersiz futbolcularınızı izlemek istemiyor. yüksek müsaadeniz olursa yabancılarla rekabet ede ede gelişen cengiz ünder, abdülkadir ömür, efecan karaca, abdülkadir parmak, yusuf yazıcı, ozan kabak gibi gençleri izlemek istiyoruz. müsaade ederseniz ekime, etmezseniz kasıma. boktan yerli oyuncuları sırf yerli diye izlemeyeceğiz.

    galatasaray'ı heh, kazanmış diyerek skor üzerinden takip etmek de mümkün. sizin boktan kuralınız yüzünden kimse tarık çamdal, serdar kesimal tipi adamlara vakit harcamak istemiyor. ben istemiyorum. kuralı kabul etmiyorum. kuralı beğenen, destekleyen, herhangi bir zorunluluk talep eden insanları da gönül rahatlığıyla futboldan anlamayan kişi ilan ediyorum. bu ilanı da beğenirseniz ekime.

    sana ne benim yabancı sayımdan?
    yerli iyiyse zaten geri zekalı olmadığım için yerliyi oynatırım. altyapıdan çıkan adama bonservis falan vermeyeceğim çünkü. ben adamı yetiştiririm. iyiyse bende oynar. değilse başka kulüpte oynar. orada kendini geliştirirse yine gelir benden oynar.

    aptallığın, vasat altı seviciliğin, komisyonculuğun lüzumu yok.

    yabancı sınırının her türlüsüne hayır.
    yoksa siz yasakçı zihniyet misiniz? siz kimsiniz ya?

    altyapıdan oyuncu oynatma sınırına da hayır bu arada.
    kadroda bulunma sınırını anlarım, oynatma sınırı ahmaklıktır. oldu, paşam buradan yetişti de diğer arkadaşlarının aksine 2.5 metreye top atabiliyor diye ilk 11 çıkacak. bir gidin ya.

    kibar kibar dert anlattıkça olmuyor. artık kaba olma, hayvan olma vakti. hayır bu sözlükteki bombastik yorumlar sonrası en son kaideyi taciz eden istisna da çıldırdı. adama belhanda savundurduğunuz yetmedi, şimdi de luyindama savunuyor. ulan bu adama kalsa zaten galatasaray'ın oyuncusu 8 milyon bonservisle gelip 4 milyon almaz, aynısını size balkanlardan bulurdu. * ama sözlük öyle bir halde ki adam aslında hiç de tarzı olmayan bir şekilde takımda bulunan adamı savunuyor. neyse yahu, luyindama'ya afrikalı servet diyen insanlar sınır da savunur. semih de över.

    neyse ki sözlükte akıllı, futbola ilgili, sporu seven, kendini geliştirmiş insanlar var da çoğunlukta olanlar sınır sevicilere "ne diyorsun ya" diyor.

    sınır aptallıktır. üstelik ırkçılıktır.
    hayır şu yaştan sonra charlie chaplin'in a king in new york filmindeki çocuk gibi elimizi "only with a passport" diye yüzünüze mi sallayalım?
    oturup aptallar manifestosu yazın, başlığına da yabancı sınırı deyiverin. içerik-başlık uyumu on numara olur, sırıtmaz. o esnada da semih kaya arkasına adam kaçırır, sınır sayesinde dönen eray işcan da bacak arasından golü yumurtlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın