resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1530
    benim anlamadığım olaylara konu olan oyuncumuz.
    anlayamadığım konu şu:
    eren derdiyok (ki benim en sevmediğim oyuncumuz) atamıyordu, sinan gümüş (hiç ama hiç sevmem) denendi atamadı, mitro geldi bir tane attı o a ceza sahası dışından seken topa yapıştırdı, diagne de atamıyor. peki sorular:

    *bunca santrfor mu hatalı, yoksa takımda bir hata mı var?
    *hata varsa bilinçli mi yapılıyor? yoksa santrforlu oyun bütünüyle unutulmuş halde mi?
    *bilinçli yapılıyorsa galatasaray futbol takımı içinde kıdemcilik, adam kayırmacılık, oyuncu seçicilik mi var?

    ben kendi gözlemimi söylemek istiyorum: takımda ciddi şekilde adam seçicilik yaşanıyor. santrfor mevkinde oynayan kişi, her kimse, top alamıyor net şekilde. tamam yaklaşık 6 ay eren yüzünden santrforsuz oynamaya alıştın diyelim de arkadaş diagne'ye hiç top vermemek nedir?
    soracaksınız bunu sence kim yapıyor diye. feghouli ve belhanda başta olmak üzere linnes, biraz fernando ve mariano + onyekuru. bu saydıklarım bu arada takımımızda en sevdiğim oyuncularımız hatta linnes'in numarası olan 14'lü formam bile var o kadar çok seviyorum. ama takımdaşlık, amaca hizmet yok maalesef. kıdemcilik ve askerde gördüğümüz dönemcilik yapılıyor net şekilde. bence şu andaki başarılı görünmemesinin ardındaki birincil sebep budur.
    fenerbahçe derbisinde ise gayet güzel oynamış, orta alanda iki önemli top kazancı yapmış ve akabinde bunları doğru değerlendirmiş santrforumuz.
    (bkz: 14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın