• 577
    maçın 1-1 bitmesiyle birlikte başakşehirle puan farkımız 5'e düştü. geçen hafta 6 puandı fark. yani başakşehir illa ki mağlup olmalıydı. berabere kalsa da başka bir maçta daha puan kaybetmeliydi. bu maçı kazansaydık puan farkı 3'e inecekti, yani sahamızda başakşehiri yendiğimizde şampiyonduk.

    şu durumda başakşehir bundan sonraki haftalarda yenilmek zorunda değil artık. berabere kalması yetecek bize.

    haftaya başakşehir berabere kaldı biz kayseriyi yendik diyelim. fark olacak 3.

    bugünkü beraberlikten aldığımız 1 puan az da olsa avantaj sağladı. hemen moralleri bozmayalım.

    bundan sonraki maçlarımızı kazanırsak başakşehirin bizle oynadığı maç haricinde bir maçta berabere kalması bizi şampiyon yapar.

    evet bu maçı rakibimiz de 10 kişi kalmışken kazanmalıydık. kazansaydık başakşehirin maçlarını izlememize de gerek kalmayabilirdi.

    hakem ise bildiğin beraberliğe oynadı maçta. bu amaçla yönetmeseydi bu maçtan 3 puanı almıştık. yahu o değil skrtel'in yaptığı rolde onyekuru'ya sarı kart çıkarmasını da geçtim maçın sonlarında 2 fenerbahçeli oyuncu birbirlerine faul yaptı diagne faul yaptı dedi.

    yazık oldu.

    ama dediğim gibi hemen şampiyonluk gitti diye düşünmeyelim. bundan sonra her maçımızı kazanırsak başakşehirin yenilmesini değil berabere kalmasını bekleyeceğiz ve bunun olasılığı çok daha fazla. yeter ki biz her maçımızı alalım. bu sene şampiyon olacağız!

    moral bozmak yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın