• 81
    hayallerimin gerçek olduğu zirvedir. haldunustunelinsactokasi kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır. hem erken gidip iki lafın belini kırmak hem de hava ve yol muhalefetine takılmamak adına saat 19:00 civarı tesislerdeydim. tcoskun kardeşimin de erken geleceğini biliyordum, ki zaten gittiğimde o da oradaydı. beraber saç tokası ve jr'ın yanına gittik ve nescafelerimizi yudumlarken değil iki, oniki lafın belini kırdık.

    saat 19:30 gibi de salona geçtik hep beraber. soyunma odası geyikleri, ısınma turları derken yavaş yavaş yazarlar gelmeye başladı ve totalde 14 aslan parçası 4'erli 2 ve 3'erli 2 takım olmak üzere iki potaya dağıldık. basketbola aç olan ben, insanlara acımadığım için üzgünüm ama uzun zamandır bu zirveyi bekliyordum. katılan herkese teşekkürlerimi, ekip gelmeyenlere de teessüflerimi bildiriyorum. bu kısım tabi ki şaka, o rezalet havada ıslanmak pahasına gelenlere müteşekkir olduğum kadar, gelemeyenlere de lafım yok.

    vay acondios kardeşime ayrı bir paragraf açmak istiyorum. kazmayım dedi, ellere dikkat dedi, anlamam dedi. kardeşim keşke bütün kazmalar senin gibi olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın