resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1455
    hakkında yapılan eleştirilerin bazılarını doğru buluyorum. mental olarak sorunlu, duvar olamıyor, takımın pas trafiğinde yer alamıyor, oyun bilgisi kötü, top süremiyor vs.

    hanımlar, beyler inanın ben de bunları 10 üzerinden 6 yapan batı avrupalı bir santrafor isterdim ama o adamlar artık bu ülkeye 30'dan sonra bile uğramıyor. en son mario gomez geldi işte. kaldı ki o bile yukarıda saydığım özelliklerin bazılarını yapamadığı için buraya düştü. ibrahimovic bile barcelona'dan yeterince mobilize bir santrafor olamadığı için gönderildi. sorarsan asi karakterinden tabi lol. sanki suarez çok uslu. neyse konu dağılmasın zaten dünyada 1. sınıf santrafor anlamında dünya da ciddi sıkıntı var. bugün en kötü döneminde forvetinde raul olan ispanya için santrafor sıkıntıları yok dermisiniz veya nistelrooy, pierre van hooijdonk, roy makaay, patrick kluivert forvet rotasyonununu oluşturduğu hollanda için, almanya için ?

    bunun sebebi oyun yapısının değişmiş olması. artık avrupa'da ki altyapılar forvet çıkaramıyor. barcelona'da suarez, city'de aguero ve jesus, liverpool'da firmino, arsenal'de aubemeyang, chelsea'de milan'dan aldığı o vatan hainiyle oynuyor vs. cidden çıkmıyor.

    tamam adamı elestirin ama bunu yaparken kabul etmeniz gereken bazı realiteler var. bu adami gönderdiğimiz zaman yerine gelecek olan adamı gene tartışacağız yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın