resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1447
    özellikle eleştirmek için bir kaç maçını izlemeyi bekledim. 3 gol attığı bir maçın* ardından yazıyorum ki kötü gününde vuran tarz biri olmayayım.
    kendisine bu kadar para vermemizin tek mantıklı açıklaması o 10 milyon euro'yu yaz transfer döneminde kullanamıyorduk. iyi bir oyuncuyu da bonservisle alamıyorduk. dediler herhalde alalım adamı zaten gol kralı bir deneriz olmadı gol kralı kontenjanından ki muhtemelen rekoru da kıracaktır, kitleriz bir yere. başka herhangi bir açıklaması yok.
    top bu arkadaşın ayağına yakışmıyor. oyun bilgisi kötü ara sıra refleks olarak doğru koşular yapıyor sadece. duvar olmak falan zaten hak getire. her şeyini geçtim aşırı bencil bir kardeşimiz. şampiyonluk maçı olsun kaleciyle karşı karşıya kalsın yanındaki adama pas verip boş kaleye attırmaktansa şut çekmeyi tercih edeceğine o kadar eminim ki(atabilir tabii de demek istediğimi anlatabilmişimdir sanırım)

    savunan arkadaşları da anlıyorum aslında. öyle ya da böyle galip gelmemizi sağlıyor. kendi oyuncumuzu, assetimizi, değersizleştirmemeye çalışıyorlar. ama göz var nizam var kardeşim ya. hani belhanda konusu gibi muğlak bir konu da değil bu.
    inşallah daha fazla gol atar şampiyonluğumuzda emeği çok geçer. millete bak diagne'yi aldık şampiyonluğu kaptık tarzı pazarlarız. iyi paralara da okuturuz bu arkadaşı. ama önümüzdeki sene bu arkadaşa güvenip sezona başlamak baya baya intihar olur. safsatalarla savunulacak bir yanı yok bu arkadaşın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın