• 1114
    (bkz: #2645656)
    çok emek vererek ve bilgi katarak yukarıda yazıyı yazmış. gayet güzel , fakat sonunda yanlış çıkarımda bulunmuş. gidiş yolu doğru fakat en sonunda işlem hatasında yanlış sonucu bulmuş öğrenci gibi.. itidal ile hukuk yolunu seçmesi en doğrusuydu.
    başkan çok akıllı , stratejik, son derece sabırlı ve zamanlama ustası. transferde gördük. herkes hanımı bile, isyan ederken son dakikaya kadar sabırla bekledi. rakiplerinin zaman geçtikçe strese girdiğini ve yanlış yaptığını gördükçe serdar azizi fenere gömdü, maiconu yolladı, ozanı sattı ve klübü kara geçirdi, harika lyundama ve marcio transferi oldu, son dakikada costas ve gol kralı diagneyi alıp şah- mat dedi. hem iç , hem dış rakipleri dağıttı. çok sabırlı ve iyi bir zamanlama ustası..
    başkan mali kurulda olayların böyle gelişeceğini biliyordu çünkü yanında karşı statükonun stratejilerini ve taktiklerini yıllardır çok iyi bilen liseli danışmanları var. önlemek isteseydi ibrasızlığı eğer, sabah divan kurulunu kendine yakın insanlardan seçtirirdi, oylama içinde insanları bekletirdi, ibrayı da alırdı. hukuk çerçevesinde mali ibranın tek önemli olan şey olduğunu biliyordu. hiçbir anlam taşımayan ve bütün enerjilerini tüketen idari ibrasızlığı onlara verdi, önemli olan mali ibrayı ve mağduriyetle gelen taraftar desteğini kendine aldı. kibir ve ciddiyetsizlik büyük hataya sürükledi statükoyu.
    şimdi , kayırmayla ibfk şampiyon olursa, ki öyle gözüküyor, ihale şampiyonluk yarışındayken bu rezilliği yapan 358e kesilecek. adam gibi ibra etselerdi, fatura yönetime kesilirdi. şimdi taraftar ve sağduyulu üyeler şampiyonluktan bağımsız olarak, mustafa cengizin etrafında kümelendi. bir kere daha şah-mat.
    önemli olan 3 yılı tamamlaması. seçime götüremedikleri sürece , hergün statüko telaştan ve kibirden büyük hatalar yapacak. 3 yılı bitirmesi şu an en önemli şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın