• 1810
    yeni haliyle ne kadar ümitvar olsak da, içlerinde en az 3-4 oyuncumuzun olmaması da galatasaray olarak bir tarafımızı eksik bıraktı, ufak da olsa bir burukluk oluşturdu bende.
    şu milli takımda galatasaray'dan sadece emre taşdemir'in olması, ki kendisi bu yılki ucuz kumarımızdı bizim, bizim adımıza tedbir almamız gereken bir durumdur. bunu yabancı sınırından bağımsız düşünüyorum.
    düşününki takımımızdaki mevcut yerliler başlıca ömer bayram, ahmet çalık, semih kaya, selçuk inan, sinan gümüş, muğdat çelik, emre akbaba....vs ve bu oyunculardan sadece formda olursa emre akbaba milli kadroyu zorlayacak seviyede.
    tamam yabancı sınırına karşıyız, hatta mevcut kuralın 14 yerli kuralı olduğunu biliyor ve savunuyoruz, ancak ilk 11'imizin 11'i de yabancı olsa bile geride kalan yerlilerden en az 3-4 tanesinin milli takımda yer alacak kalitede olması gerekmez mi?
    umarım yeni dönemde, tabi yönetimin içinde olduğu kaos ortamı ne getirir bilemeyiz, transfer planlamamız ve altyapıdan yukarı oyuncu taşıma işlerimizi bu doğrultuda şekillendiririz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın