resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6006
    bizde burada gömüldüğü kadar kötü bir dönem geçirmemiştir. son dönemlerde oyuncuları idare etmeyi bilseydi hala devam ediyor da olabilirdi. oyuncu ilişkileri çok kötüydü göründüğü kadarıyla. yiğidi öldür hakkını yeme demişler. bu adam varken oynadığımız ligin ilk 9 haftasındaki futbolu çok çok uzun zamandır görmedim ben bu takımda.

    büyük maçlarda saçma tercihler yapmasından dolayı büyük yenilgiler aldık. bunların yanında medya inanılmaz üzerine gitti adamın. derbilerdeki performansından dolayı taraftar da hiç sahip çıkmadı doğal olarak ayrılması kaçınılmazdı.

    bunların haricinde özellikle ilk başlarda takımı belli bir sisteme göre futbol oynattı. sadece fiziksel olarak üstün olduğumuz için güzel oynamıyorduk yani. aldığı bütün oyuncuları da buna göre seçti. kesinlikle başarısız bir hamle değildi. daha sonraları niyeyse sürekli sistem değiştirdiği için işler boka sardı. aldığı hiçbir oyuncumuz çöp değildi. hepsini de iyi rakamlara sattık. eldekiler de piyasası olan ve yine kar ederek satabileceğimiz oyuncular. bunun haricinde bonservis/maaş konusunda eleştirilecek kişi kendisi değildir.

    ben kendisini güzel anıyorum ve umarım bundan sonraki kariyeri güzel geçer diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın