• 2787
    https://www.gsstore.org/...171-triko-kazak.html

    mondrian ismini hiç duymayanların eleştirdiği bir kazak satan mağazamız. bu kadar vizyon bu ülkeye fazla. kazağın motifinin mondrian'ın temsilcisi olduğu neoplastisizm akımından etkilenerek tasarlandığını görmemek için kör ya da zır cahil olmak gerek. dikey çizgilerin erkeği, yatay çizgilerin dişiyi simgelediği bu soyut tasarımda hem cinsiyetçilik karşıtı bir duruş sergilenmiş hem de seçilen renklerden anladığım kadarıyla da mondrian'ın modern bir uyarlaması yoluna gidilmiş.

    ve galatasaray arması... bana göre mondrian'ın, hareketsizliğin devinimliğine dair yaptığı vurguya bir karşı duruş gibi olmuş armamız. işte kazağa ilham olan o muhteşem tablonun bir replikası;

    https://www.dunnfurniture.com.au/...et-mondrian-wall-art

    neyse, fikir sahibi olmadan önce biraz bilgi sahibi olmanızı diliyor, o kazağın yapımında emeği olan herkesin ağzına sıçıyorum. öpüyorum. kendime iyi bakıyorum. allah belanızı versin. o ne çirkin kazak lan!

    edit: sözlükten uçurabilirsiniz sorun yok da siz delirdiniz mi? şu entrynin altına büyük puntolarla ironi falan yazmak mı gerekiyor gerçekten? bunun nesini ciddiye alıp da ben cahil de değilim vs. diye entry giriyorsunuz. inşallah ben yanlış anlamışımdır da siz de benimle dalga geçiyorsunuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın